Dankwoord

Bezoekers van Tattoo Show Twente, hartelijk dank voor jullie komst en wij hopen u bij de volgende editie wederom te mogen verwelkomen!
Artiesten, hartelijk dank voor jullie inschrijving en vertrouwen in Tattoo Show Twente! Fijn dat we samen dit evenement mochten doen.

16 en 17 September 2017, the 1st International Tattoo Show Twente.

Na 1,5 jaar planning en voorbereiding, moest alles dit weekend op z’n plek vallen.
En dat deed het….
Je probeert alles wat in je hoofd zit, tot uiting te brengen en hoopt daarbij een bepaalde sfeer over te kunnen brengen.
Hiervoor hebben wij ook leveranciers en sponsoren benaderd die wij dan ook dolgraag willen bedanken.

Om te beginnen:
Maarten en Duco van ExpoTwente. Bedankt voor jullie hulp en gastvrijheid!

Wildcat, bedankt voor de hulp bij de organisatie van Tattoo Show Twente en sponsoring van de prijzen voor de Tattoo Contest.
Een persoonlijk bedankje voor Marc voor het maken van de poster. Wij hopen dat wij bij een mogelijk volgende editie weer bij jullie mogen aankloppen.

Berry en Rik van Mill Music. Berry, al vanaf het begin heb jij ons goede tips gegeven en ons geweldig begeleid in de opzet van de conventie. De standbouw, het op- en afbouwen was goed en supersnel. Wij kijken uit naar een mogelijke volgende samenwerking.

De Letterconcurrent voor de grote spandoeken die wij door Enschede en omstreken konden plaatsen en van heinde en verre gezien konden worden.
En niet te vergeten, bedankt voor je hulp in de hoogwerker om samen met Tony de spandoeken aan ExpoTwente te bevestigen! 😉

Rj Security, bedankt voor het veilig laten verlopen van ons evenement!

EHBO Ellen Wiggers, bedankt voor jullie aanwezigheid en erg geruststellend dat jullie, op een pleistertje na, niets te doen hebben gehad.

Pers, radio, fotografen en andere media, dank voor het onder de aandacht brengen van Tattoo Show Twente. Special thanks to Micki, our social media assistant en Marc onze website assistent!

Onze grote dank gaat uit naar Carel Lurvink, al jarenlang onze groothandel voor handschoenen, schoonmaakartikelen, handdoekenrollen etc. Toen wij vorig jaar de heer Lurvink benaderde voor de mogelijkeheid van levering van bepaalde producten, gaf hij aan dat dit geen probleem zou zijn. Zo werden wij voorzien van diverse schoonmaakartikelen voor de W.C’s. Daarnaast mochten wij artiesten een schoonmaakset aanbieden die zij ten tijde van de conventie konden gebruiken.

Enkele weken voor de conventie belde de heer Lurvink op met de mededeling dat hij ons niet onze standaard handschoenen zal leveren, maar de nieuwste Supergloves. Mooi paars van kleur, voelen dunner aan maar hebben nog steeds dezelfde bescherming als de andere. Goede grip aan de vingertoppen en voldoen volledig aan de GGD voorwaarden. Dit werd door de artiesten super ontvangen.

KTL Brightning, bedankt voor het geweldige LED scherm, die zorgde voor een mooie achterwand op het podium en een extra toevoeging tijdens de optredens van de verschillende bands.

Daarbij dus ook een ‘dankjulliewel’ voor Sharon & the Mystery Machine, The Road Home, Toon’s Snelbuffet en Ruud Weber Band!

Luke Christoffel en Rinus Souisa voor het presenteren van het podiumprogramma. Dank, podiumbeesten! 😉

En dan natuurlijk ook Gertie, Marius, Broer, Tony en Marco voor jullie kundigheid en beoordeling bij het jureren van de tattoos tijdens de Tattoo Contests.

Marlon Geissler en collega’s van Moire reclame & print voor de wegwijzers, mooie spandoeken van de artiesten van East Side Tattoo en de beplakken van onze Chevy.

De Tinnen Beker voor de bokaaltjes en de supersnelle service daarvan.

En ook te Sligte Olijdam voor de finalist certificaten van de Tattoo Contest.

Rutger van Breukers verhuur, wat een service! Op de dag van de conventie, stress, omdat wij zelf de berekening toch niet helemaal goed hadden gemaakt… gebeld… en ruim voor opening werd de aanvulling gewoon nogmaals geleverd, geen probleem! Bedankt daarvoor!

Ronnie Vliesz van bouwbedrijf Temmink, voor het beschikbaar stellen van de bouwhekken voor de spandoeken. Daarnaast bedanken wij ook de mensen bij wie we de spandoeken/hekken in de tuin of op het land mochten plaatsen.

Martijn van Robitex, bedankt voor het meedenken en leveren van de merchandise voor Tattoo Show Twente!

De GGD en NVWA, bedankt voor de fijne samenwerking en vertrouwen in ons evenement!

Onze cateraars:
Peter Catering, die het horeca gedeelte naar hartelust heeft gedraait samen met zijn gezin en medewerkers. Ook heeft Peter de heerlijke soepen en het buffet in de Crew Area gemaakt en niet te vergeten de heerlijke hapjes tijdens de Afterparty.

Daddy Cool Food, de lekkerste sateh van Enschede! (en de rest van Nederland, tot en met Indonesie en terug)

Marco van Raaij, bedankt voor de samenwerking!

Dutch Beans, bedankt voor de lekkerste koffie en taart!

Rolling Dutchmen Oldenzaal, bedankt voor jullie mooie auto’s. Groot, klein, miniatuur, pinstripe, het zag er allemaal super uit!

Robert van Inkkitchen Tattoo Hengelo, bedankt dat we gebruik mochten maken van jouw mooie decoratiematerialen en niet te vergeten jullie mooie busjes!

Kinderopvang Carla, Bedankt voor het vermaken van onze kleine bezoekertjes!

Goochelaar Barry, je was te gek!

Bas Bazzi van Tattools, man wat ben jij een mooi mens! Te gekke prijzen heb jij beschikbaar gesteld voor de Tattoo Contest. Super artiesten heb je meegenomen en wat een fijne samenwerking hebben we gehad. Wij wensen je heel veel succes toe met de edities van de Builders Convention!

En dan … onze rots in de branding … Liesette Schipper van Xperienz Events.
Bedankt voor de fijne samenwerking, je begeleiding en input. Wij wensen je alles goeds toe en heel veel succes met de komende evenementen!

And last but not least ….. onze vrijwilligers….. Wat hebben jullie een werk verzet en wat hebben we samen iets moois neergezet!
Bedankt voor jullie tomeloze inzet en gezelligheid. Zonder jullie was het niet gelukt, jullie zijn toppers!