Huisregels

Huisregels Tattoo Show Twente

Om het evenement tot een goed verlopende show te maken zijn wij genoodzaakt enkele huisregels op te stellen.

 • Betreden van het evenement geschiedt op eigen risico. De organisatie wijst iedere verantwoordelijkheid af.
 • Tijdens dit evenement zullen we werken met polsbandjes als entreebewijs. Dit entreebewijs is 1 dag geldig. Na binnenkomst wordt u verzocht om het polsbandje om uw pols te plaatsen en deze de gehele dag te laten zitten. Mocht u tijdens een controle geen polsbandje kunnen laten zien, dan wordt u verzocht het pand te verlaten. Laat u tijdens het evenement een tattoo zetten op de onderarm, plaats het bandje dan bij voorkeur om de andere arm.
 • Kinderen tot 18 jaar hebben alleen toegang tot het evenement onder begeleiding
  van een ouder/verzorger. In verband met het verkrijgen van alcohol tijdens dit evenement zijn wij hiertoe genoodzaakt.
 • Op dit evenement zijn MC Colors niet toegestaan. Elke uiting van een dergelijke club dienen afwezig te zijn. Bij aanwezigheid hiervan wordt u de toegang geweigerd of wordt u van het evenement verwijderd.
 • Het is op het terrein van Expo Twente niet toegestaan om als bezoeker producten en/of diensten te verkopen c.q. aan te bieden. Promotiemateriaal of samples behoren hier ook toe. Indien u toch graag iets wil aanbieden, meldt u dan aan als deelnemer/standhouder.
 • De organisatie sluit zich uit van elke verantwoordelijkheid ten opzichte van aangaande afspraken die gemaakt of producten die gekocht zijn tussen bezoekers en deelnemers. Indien u problemen heeft met een product die u tijdens deze show heeft aangeschaft, dient u zich te wenden tot de verkopende partij.
 • Tijdens het evenement is het toegestaan om foto’s/video’s te maken voor privé doeleinden, echter niet met professionele foto-/videoapparatuur. Indien u een artiest of een persoon tijdens een tattoo sessie wil fotograferen, vraag dan altijd van tevoren toestemming. Heeft u mooie foto’s/video’s gemaakt tijdens het evenement en wilt u deze met ons delen? Na het evenement zullen wij een speciaal emailadres openen waar deze naartoe gestuurd kunnen worden, een selectie hiervan zullen dan geplaatst worden op de site. Professionele fotografen kunnen zich aanmelden via de site, zij ontvangen dan een Pers-pas, indien geaccepteerd.
 • Er mag niet gerookt worden in de Expo Twente. U wordt verzocht buiten te roken en door middel van uw polsbandje kunt u weer toegang krijgen tot de hal.
 • Dieren zijn niet toegestaan in de Expo Twente. Hulp- en geleidehonden zijn uitgezonderd.
 • Meegebrachte etenswaren en dranken zijn niet toegestaan. U kunt gebruik maken van de aanwezige catering.
 • Er mag niet gegeten en gedronken worden in de tattoostands, opgelegd door GGD richtlijnen. Expo Twente heeft een aparte zone waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.
 • Drugs en andere verdovende middelen zijn niet toegestaan. Het in bezit zijn van of het onder invloed zijn van drugs e.d. resulteert in een aangifte bij de politie en verwijdering van het evenement.
 • Wangedrag en overmatig drankgebruik wordt niet getolereerd. Zodra u zich misdraagt zal u van het evenement verwijderd worden. Wij willen een positieve beleving voor u en de andere bezoekers en hier zullen we samen voor moeten zorgen.
 • Voor uw en onze veiligheid zal u worden gecontroleerd bij de entree. Deze controle zal bestaan uit het fouilleren en visiteren van u en uw bezittingen. Ook zal er beveiliging aanwezig zijn in de Expo hal.

Wij wensen alle bezoekers een fijne dag/weekend toe tijdens deze show!